Drenthe/Nieuws /Welkom nieuwe coördinators!

Welkom nieuwe coördinators!

Welkom nieuwe coördinators!

Erik Hoezen (44), muzikale allesvreter die niet denkt in hokjes en genres en al bandjes boekt sinds zijn 15e. Het spelen in bands werd in
2006 verruild voor een professionele carrière; als DJ ‘De Rooie Jager’ heeft hij praktisch ieder Nederlands festival op zijn naam gezet. Erik sluit al tien edities lang het grootste Europese Showcase-festival Eurosonic af, waar het de volgende dag nog even door gaat tijdens het eigen (en inmiddels legendarische) JAGERSONIC festival.. Naast het dj-en is hij tegenwoordig boeker van o.a. zangeres Anneke van Giersbergen, toptalent MINKA en de Duitse schlagerlegende Heino. Erik is erg begaan met het Drentse muzikale landschap en hoopt met zijn werk voor Poppunt Drenthe het Drentse talent te kunnen ondersteunen op weg naar een landelijke doorbraak en de Drentse muziekprofessionals te kunnen verenigen.

Meike van Ommeren (35) heeft als zakelijk beheerder vele jaren een multifunctioneel centrum in de Kop van Overijssel bestierd. Programmeren, PR en het mensenwerk is haar op het lijf geschreven. Als boerendochter begonnen in de agrarische sector, maar al doende is gebleken dat het cultuur is dat door haar aderen stroomt! De nodige evenementen heeft ze ondertussen georganiseerd en uiteraard worden zo veel mogelijk podia en festivals afgestruind. Drenthe is ondertussen al jaren de thuisbasis en het wordt nu tijd om haar liefde voor muziek én eigen regio te combineren.

Kunnen Erik en Meike iets voor jou betekenen? Laat het ze weten via info@poppuntdrenthe.nl!