Volg ons op onderstaande social media platformen.

Socials:

Title image

Studio’s & Oefenruimtes

STILL Productions studio

 

Ik ben Pepijn Reinink en ik ben dol op muziek, vooral live gemaakte muziek vind ik geweldig.
Om live muziek in Drenthe meer toegankelijk te maken heb ik in onze opnamestudio een setup gemaakt waarmee ik in samenwerking met artiesten livestream evenementen organiseer.

De volgende stap is om deze dienst op locatie aan te bieden voor artiesten, organisatoren, podia en festivals. Ik kom met een complete live stream setup naar het evenement en zendt wat er op het podium gebeurt live uit via Youtube en Facebook. Alle opnames (audio en video apart) worden bewaard en kunnen op ieder gewenst moment gebruikt worden voor het maken van producties.

Oefenruimte Smilde

 

Als liefhebbers van uiteenlopende soorten muziek bieden  we al jaren vele bands  een passende oefenruimte om hun muziek te repeteren en verder te ontwikkelen.
Inmiddels beschikken we over vijf oefenruimtes van respectievelijk 1 x  34 en 4 x 30 vierkante meter.
Elke ruimte is compleet ingericht en voorzien van drumstel, zanginstallatie,
basversterker met boxen, diverse gitaarversterkers en  combo’s.
Verder staan allerlei toebehoren zoals microfoons, floor monitors, muziekstandaards, computers met internet, mini disk en cd players de gebruiker ter beschikking.
Natuurlijk is het ook mogelijk een eigen backline mee te nemen.
De oefenruimtes beschikken over verwarming en toilet is aanwezig.

Het Podium

 

Hoogeveen.
Het Podium beschikt over oefenruimtes die te huur zijn voor bands. Er zijn twee oefenruimtes, met ieder hun eigen voorzieningen. Ook zijn er afsluitbare kasten aanwezig voor bands die wekelijks oefenen om spullen in te bewaren. Dat scheelt je een hoop gesjouw iedere keer!

Podium Zuidhaege.

 

Assen.
Soms zijn onze zalen wel eens leeg. Het komt steeds minder voor, maar toch: heb je een congres, lezing, theaterstuk, danspresentatie of andere bijeenkomst te organiseren? Of wil je een cursus geven? Zoek je hiervoor een of meerdere ruimtes? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in ons pand. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van theaterzaal tot vergaderruimte, van muziekstudio tot hout-of metaalbewerkingslokaal. Voor meer informatie over de verhuur van de ruimtes kun je terecht bij de afdeling planning.

Ben je op zoek naar een ruimte om een cursus te geven, of om eenmalig te repeteren met een gezelschap of band?
Bespeel je een instrument, maar kan dat thuis niet zonder ruzie te krijgen met de buren? Bij Podium Zuidhaege kun je een zogenaamd ‘zelfstudie-abonnement’ aanschaffen, waarmee je een aantal keren per maand kunt komen oefenen op je instrument. Er moet dan wel een ruimte beschikbaar zijn op dat moment.

Scala

 

Meer weten over de mogelijkheden? Gerrit Jan Rutgers vertelt er graag over. Houd er rekening mee dat we voorbereidingstijd nodig hebben. Hoe eerder u zich meldt, hoe beter we op uw wensen in kunnen spelen.

Hoogeveen.
info@ontdekscala.nl
0528 – 235005 

Meppel
0522 – 258855

Muziekscholen Drenthe.

 

Als je op de button hier rechts van klikt, zie je een overzicht met alle muziek scholen in de provincie Drenthe.