Drenthe/Nieuws /Breaking Rules – European Hip Hop Conference 2020

Breaking Rules – European Hip Hop Conference 2020

Breaking Rules – European Hip Hop Conference 2020

Noteer 11 en 12 september in je agenda en meld je aan voor online sessies van Breaking Rules.
Voor de eerste keer vindt een bijeenkomst van het European Hip Hop Studies Network in Nederland plaats. Een samenwerking met het LKCA in het kader van het Rotterdam Street Culture Weekend.

Online (en op uitnodiging live) maak je kennis met Nederlandse en internationale hiphop onderzoekers, inspirerende sprekers en artiesten. Dat betekent twee dagen vol inspiratie, waardevolle ontmoetingen en kennis delen.

Wat kan je verwachten?
Er zijn artist talks van bboy Redo, rapper Akwasi en straatvoetballer Rocky over de rol van hiphop in hun leven en hoe zij jongeren daarmee inspireren. Verder maak je kennis met 12 jonge Nederlandse onderzoekers die een sterke relatie hebben met de scene. Je kan deelnemen aan een somethin’ out of nothin’sessie of een analysis in the moment van hiphop tracks. En praat vooral mee over feminisme in hiphop of issues als (non)belonging. Sprekers als Dieuwertje Heuvelings, KMT, Gregor Bulc en Francio Guadeloupe wil je niet missen!
Het volledige programma vind je hier.

Ben je erbij?
Deze dagen zijn speciaal bedoeld voor alle liefhebbers van hiphop – van beoefenaars tot beleidsmakers en onderzoekers –  en staan in het teken van delen en elkaar inspireren. En vooral: in het doorbreken van scheidslijnen!
Meld je hier aan voor de livestream en/of de online sessies (voertaal is Engels). Dan krijg je op tijd de link voor deelname toegestuurd.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Marinelli.