Volg ons op onderstaande social media platformen.

Socials:

Mr. Knowhow

Genre: Rock / Hardrock

Als een wervelwind grijpt de stevige rockmuziek en energie om zich heen, waarbij de luisteraar erin wordt gezogen als in drijfzand. Tornadoes and Quicksand heet het debuut album van Mr. Knowhow. Het album bevat elf songs, waarbij Mr. Knowhow teruggrijpt naar de old school jaren ’80 en ’90 rock en hardrock. Denk aan Guns ‘n’ Roses, AC/DC en The Black Crows, maar dan met een energieke frontvrouw. Strakke en stevige rock die lekker in het gehoor ligt.

Mr. Knowhow is opgericht in 2008. In de loop van de jaren heeft de band drie EP’s uitgebracht en een ontwikkeling doorgemaakt van gitaarpop naar stevige rock en hardrock. De lijn van de stevige rock is doorgezet op het nieuwe album. De muziek is altijd goed ontvangen door publiek en (lokale) radiostations. Zo heeft de band veel airplay gehad en veel live shows gespeeld in kroegen en zalen en op festivals in Nederland en Duitsland. Ook is een van de nummers van het eerste uur – Remember – opnieuw uitgebracht via het Amerikaanse label 272 Records.

Voor de nieuwe plaat zijn de nummers grotendeels in een live setting opgenomen. Met de vette en rauwe mix komt de energie goed over. Iets wat goed bij Mr. Knowhow past, aangezien het een echte live band is. De band zet een strakke rock show neer en de energieke frontvrouw Hanny gebruikt het hele podium als haar speelveld. Met een echte rock ’n roll attitude zet Mr. Knowhow spetterende live shows neer!

Mr. Knowhow is:
Hanny Wolvekamp (zang)
Wim Ratering (gitaar)
Wim Huizenga (gitaar en zang)
Arno Wegman (drums)

Quotes:
“Klinkt lekker!!! Goed uitgebalanceerd rocknummer… Chapeau!!!” (YouTube luisteraar over Mr Rabbit)
“Een presentatie met ballen en veel interactie en chemie op het podium. Mr. Knowhow zet een strakke en goede rock show neer.” (jury POPGroningen Talent Award)
“Dit is uitermate geschikt voor kroegen en lokale dorpsfeesten waar men houdt van ouderwetse lekker in het gehoor liggende stevige rock” (Lords of Metal)
“Fijne rock ’n roll attitude en een enthousiaste presentatie op het podium. Te gek!” (jury Rode Oortjes Festival)

Videos